Workshops


In de workshops die ik geef leer je beter in contact te komen met jezelf. Het gaat hierbij niet zozeer over de nieuwste sekstechnieken die je kunt leren, maar om aanvoelen waar jij behoefte aan hebt en wat jij graag wilt. Of dat nu te maken heeft met beter leren aanraken of ruimte maken voor grote veranderingen in je leven en de invloed die ze hebben op je seksualiteit.

Mijn insteek richt zich in eerste instantie op seksualiteit, maar de kennis die je opdoet kun je ook toepassen op andere intieme relaties in je leven. Integriteit staat hierbij centraal: hoe leer je integer omgaan met jezelf en met de mensen om je heen, van intieme geliefde tot casual bedpartner.

Workshops die je bij mij kunt volgen zijn:

Benieuwd of een workshop iets voor jou is? Meer informatie over de inhoud, doelen en praktische details van de workshops vind je op de pagina’s hierboven gelinkt. Bekijk mijn kalender voor de meest actuele data.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte