Aangenamer Aanraken


Raak je wel eens in de knoop als je bedpartner je vraagt waar jij zin in hebt? Vind je het moeilijk om aan te geven wat je echt lekker lijkt? Is het makkelijker om mee te gaan met de verlangens van de ander dan die van jezelf? In deze workshop leer je wat je nodig hebt om aangenamer aangeraakt te worden en krijg je meer duidelijkheid over wat JIJ graag wil als het gaat over seks en intimiteit.

Wheel of Consent laat zien dat de basis van enthousiast consent ligt bij het durven en kunnen vragen wat jij zelf prettig en lekker vindt. Om dit goed te kunnen doen is het essentieel dat je bij jezelf kan aanvoelen waar je behoeftes liggen en op welke manier je die bevredigd wil hebben. Dat aanvoelen is lang niet altijd makkelijk. Veel mensen vinden het prettiger om te geven dan te ontvangen. Misschien heb je het idee dat het egoïstisch is om voor jezelf te kiezen. Of je gaat mee in de wensen van de ander, omdat dat ook ‘wel ok’ voelt. In deze workshop ga je terug naar de basis. Je leert letterlijk op een fysiek niveau anders voelen, waardoor je duidelijker krijgt wat het is dat jij graag wil.

Aan de hand van verschillende praktische oefeningen leer je hoe je op een andere manier kan aanraken en aangeraakt kan worden. Je leert duidelijk te krijgen voor wie het is wat je aan het doen bent, is het voor jezelf? Of voor de ander? Op deze manier leg je een nieuw fundament voor alle interacties die je hebt. Deze workshop helpt je om van dat ‘wel ok’ gevoel een fantastisch gevoel te maken, geheel gebaseerd op wat jij wil.

Je gaat actief aan de slag (alleen en in duo’s), we houden onze kleren aan. Je hoeft niet met een partner te komen om mee te kunnen doen. We hebben het over seks en intimiteit, maar het is géén seksles: je leert hier geen sexy technieken of spannende trucs. Deze workshop is een plek waar iedereen meer dan welkom is, hoe je je ook identificeert.

 

Voor de meest actuele data, kijk in de kalender.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte