Ongehoord – Aflevering 31 – over seks, professioneel en persoonlijk, een gesprek met Marije


Dit is Ongehoord. De podcast over seksualiteit. Je ziet een roze o, met bloemen in het midden die een naakte vrouw bedekken. Links onderin een zwarte tor en rechts bovenin een gele vlinder met zwarte stippen.

Dit is Ongehoord, de podcast over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Twee keer per maand kan je een nieuwe aflevering beluisteren. De ene keer een interview met een expert en de andere keer deelt iemand diens persoonlijke seksuele levensverhaal, onder de noemer Dicht op de Huid.

Het heeft even geduurd voor je iets van me hebt gehoord. Maar nu is het zover, met gelijk een belangrijke aankondiging: dit is de allerlaatste aflevering van Ongehoord. Na drie jaar stop ik met de podcast en stop ik met mijn werkzaamheden op het gebied van seksualiteit. Voor deze allerlaatste aflevering besloot ik zelf met de billen bloot te gaan. Deze keer hoor je dan ook een gesprek met mij over mijn seksuele leven, professioneel en prive, oftewel: seks seks seks! Het gesprek wordt geleid door non, die ik eerder voor Ongehoord heb geinterviewd over seksuele integriteit en activisme.

Ik had me geen betere afsluiting van de podcast kunnen wensen dan dit gesprek. Het was een bijzondere ervaring om zo terug te blikken op een zo bepalendeperiode in mijn leven. Ik hoop dat je met net zoveel plezier luistert naar deze aflevering als dat ik plezier had om de afgelopen jaren Ongehoord te maken. Dank jullie wel voor het luisteren naar Ongehoord, de podcast over seksualiteit.

Trouwens, ik ben niet helemaal weg uit podcastland, vanaf eind november kan je luisteren naar Het Dwaallicht, een podcast waarin ik samen met mijn bff Thomas het paranormale en onverklaarbare ga onderzoeken! Van geesten in huis, tot tarot, tot spiritisme en hekserij. Elke maand een nieuwe aflevering met een eigen thema. Ik hoop dat ik jullie daar weer mag tegenkomen.

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte