Recensie – Womanizer sex toy


De Womanizer. Misschien heb je er al over gehoord of gelezen. Sextoyrecensenten buitelen over elkaar heen in hun lovende kritieken. Volgens hen is dit de meest revolutionaire sex toy in tijden, hemelbestormende orgasmes gegarandeerd. De Womanizer is geen vibrator, maar hecht zich aan je clitoris door zich zacht vacuüm te trekken om daarna pulserend blijft zuigen maken tot je klaarkomt, of je het zat bent. Eigenlijk hoef je alleen maar te liggen en het gevoel over je heen te laten komen. Intrigerend.

Toen ik een paar weken geleden de kans had om het ding uit te proberen (met dank aan Mail & Female) lag ik dan ook binnen de kortste keren in bed met een paarsroze panterprint zuignap tussen mijn benen. Het gevoel wat de Womanizer geeft lijkt nog het meest op gebeft worden, maar dan minder vochtig en met meer zuigkracht. De fysieke impact kwam golfsgewijs en trok in mijn geval door mijn hele lichaam. Alhoewel het centrum van het gevoel wel degelijk in je clitoris zit voelde ik het overal, het tintelt, het golft, het wordt warm en dat alles tegelijkertijd. Dat wat er gebeurt, gebeurt snel. Binnen een paar minuten lag ik te pieken. Net als de aanloop voelde ik het orgasme door heel mijn lichaam, van kruin tot kleine teen. De tintelingen bleven lang hangen, een half uur laten voelde ik het nog steeds nagloeien.

Vette shit, hoor ik je zeggen. Dat was het zeker, de sensaties waren overdadig en het orgasme was absoluut uniek. Maar, daar is de ‘maar’, het was zo losgekoppeld van seks. De Womanizer kwam op mij over als een apparaat wat heel effectief je lichaam weet te bespelen en heel snel een maximaal effect kan sorteren. Daar blijft het dan ook bij.

Ik ben absoluut niet van de ‘puur natuur’ stroming, vibrators spelen een aanzienlijke en plezierige rol in mijn seksleven: het kan een verlengstuk zijn van mijn lichaam, een extraatje, een hulpmiddel, een afmaker en nog zo veel meer. Met vibrators kan je spelen. De Womanizer laat je pieken en dat is het dan. Penetratie was voor mij niet mogelijk, omdat je heel makkelijk het vacuüm verbreekt. Je kan het ding niet bewegen, het orgasme kwam iedere keer razendsnel. Je kan voor nog een ronde gaan, of heel veel rondes.

Mijn gevoelens over de Womanizer zijn verdeeld. Het orgasme was diep en lekker. Maar om daar bijna 190 euro aan uit te geven, nee. Dat doe ik dan liever op andere manieren. Echter, als je hier van houdt, je hebt het geld en je wil een vernieuwende toy die je ongekende orgasmes kan geven, ga ervoor. Je zal niet teleurgesteld zijn. Mochten de apparaten een succes blijven en komen er meer uit, mag dan wel alsjeblieft die verschrikkelijke beperkende naam aangepast worden, niet alleen vrouwen hebben een clitoris! Kthxbye.

De Womanizer Pro is verkrijgbaar bij Mail & Female.

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte