Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ongehoord, gesprekken over seks

oktober 3, 2017 @ 7:30 pm - 10:00 pm

Wanneer was de laatste keer dat je een open, eerlijk gesprek hebt gehad over seksualiteit? Over jouw eigen seksualiteit en die van anderen. Praten over seks is vaak moeilijk en voor veel mensen een taboe. Terwijl een echt gesprek over seks zoveel bij kan dragen aan hoe we met onze seksualiteit omgaan, het biedt inzicht, (h)erkenning en een plek om te delen wat er in jou omgaat, wat je geweldig vindt en waar je tegenaanloopt. Of misschien vind je praten over seksualiteit juist ontzettend leuk, maar worden je vrienden er moe van als je weer over intieme zaken begint. Ook dan zien we je graag!

Elke maand is er een nieuwe Ongehoord avond, met een eigen thema. Iedereen is welkom om aan te schuiven, wie je ook bent en hoe je je ook identificeert. Het eerste deel van de avond praten we met elkaar over thema van die avond, tijdens het tweede deel kunnen deelnemers zelf dingen inbrengen, vragen die ze hebben, ervaringen die ze willen delen, alles is welkom. De groep bestaat uit maximaal 12 personen.

3 oktober – Wat is seksualiteit voor jou?
Soms praten over seksualiteit alsof we er vanuit gaan dat we allemaal hetzelfde bedoelen. Maar is dat ook zo? Seks komt in zoveel vormen en belevingen. Iedere interpretatie is uniek. Dus daarom als kick-off de vraag: ‘Wat is seksualiteit voor jou?’. Waar worden jouw ideeen over seksualiteit door bepaald? Wordt deze anders als je alleen bent, samen of als je ouder wordt?

Heb je vragen, neem dan contact op: marije (@) marijejanssen.nl
Praktische info
19.00 – 19.30 binnenloop
19.30 start – 22.00 einde
Locatie is in Utrecht (goed bereikbaar per auto en OV), adres krijg je na aanmelding.
Aanmelden via marije (@) marijejanssen.nl

Kosten

4 euro (budget)

7 euro (regulier)
10 euro (supportive)

Gegevens

Datum:
oktober 3, 2017
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Comments are closed here.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte