Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pussy Show ’n Tell Workshop

oktober 1, 2017 @ 1:00 pm - 5:00 pm

“Ik durfde eigenlijk niet. Ik bedacht zelfs smoesjes waarom ik niet hoefde te gaan. Wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb. In alle rust mijn eigen vulva bekijken en me laten bekijken was zowel leerzaam als stoer, maar wat me het meest is bijgebleven is de herkenning. Ik bleek in zo veel ervaringen, van zowel ongemak als plezier, niet alleen. Het was voor mij onverwacht fijn om zo’n ervaring te kunnen hebben en delen!” – Roos, 28.

Heb jij wel eens naar je pussy gekeken? Je yoni, je vulva of je kut? Voor veel mensen is dit deel van het lichaam onderbelicht gebeuren. Om de meest uiteenlopende redenen, schaamte is er een van, schaamte voor je lichaam of schaamte om te erkennen dat je eigenlijk wel nieuwsgierig bent. Daarnaast is het allemaal ook zo weggestopt, het is zo’n gedoe. Allemaal redenen waarom we opgroeien met te weinig vulva’s in ons leven. Ze zijn er wel, maar je ziet ze niet.

Dus daar gaan we verandering in brengen! Tijdens deze Pussy Show ’n Tell heb je de kans om je eigen lichaam en dat van de anderen in de groep rustig en met aandacht te bekijken. Want iedereen kan wel wat meer pussy in diens leven gebruiken! Zodat je kan zien dat je eigen vulva helemaal niet zo uitzonderlijk is als dat je misschien dacht. Omdat je misschien nog nooit een andere pussy hebt gezien dan je eigen en je nu wel meer wil weten. Of misschien lijkt het je gewoon heel erg leuk om je ervaringen met anderen te delen. Tijdens deze workshop is daar alle ruimte voor.

 

Maar help, wat gaan we in hemelsnaam doen? Wat kan ik verwachten? Dat is het volgende: een klein deel over anatomie, hoe zit die vulva nou eigenlijk in elkaar? We hebben het ook kort over de clitoris. Daarna krijgt iedereen de kans om met een spiegel zichzelf te bekijken en te ontdekken hoe het er uitziet. Daarna kijken we bij elkaar, iedereen krijgt de kans (maar is absoluut niet verplicht) om te vertellen over diens eigen vulva, wat vindt je er mooi aan? Waar heb je moeite mee? Hoe is je relatie met je vulva door de jaren heen veranderd.

Intimiteit, respect voor en betrokkenheid met elkaar zijn essentieel. Het is niet zo maar iets om je kleren uit te trekken en die lagen af te pellen. Maar dat maakt het juist ook zo tof.

Deze workshop is voor iedereen met een vulva, hoe je je ook identificeert.

Praktische informatie
Wanneer: zondag 1 oktober
Waar: Utrecht (adres volgt na aanmelding)
Hoe laat: 13.00 – 17.00
Hoe veel: 15 euro (ligt dit bedrag niet binnen jouw financiële mogelijkheden, neem dan even contact op).
Om te reserveren stuur je een mail naar marije (at) marijejanssen.nl.

Gegevens

Datum:
oktober 1, 2017
Tijd:
1:00 pm - 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Comments are closed here.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte