Marije geeft workshops bij Sexiety


Seks: we doen het (bijna) allemaal. Maar we weten nauwelijks hoe we erover moeten communiceren. Daar willen Theatergezelschap Gehring & Ketelaars en programmamaker Gian van Grunsven (Voorlichting voor Gevorderden) het over hebben met hun voorstelling Sexiety. Op vrijdagavond 12 mei en zaterdagavond 13 mei geeft Marije na afloop een speciale mini-workshop over het ontdekken van je kinky fantasieën. Over dominant zijn of juist onderdanig.

Sexiety is een openhartige voorstelling over seksualiteit en alles wat daarbij komt kijken. In Sexiety word je honderd minuten lang opgenomen in een mini-maatschappij waar onderzocht wordt wat seksualiteit is én kan zijn. Een kruisbestuiving tussen theater en journalistiek , fictie en non-fictie. De bezoeker kijkt niet alleen, maar doet ook actief mee.

In het kader van hun laatste voorstelling verzorgen ze op 12 en 13 mei een bijzonder randprogramma waar de bezoekers bij verschillende experts korte workshops volgen in de kleedkamers van Theater Bellevue. Je kan er nieuwe technieken opdoen om beter af te trekken, alles leren over taoistische seksualiteit of je kinky fantasiewereld induiken. Voor iedereen die een stapje verder willen gaan.

In de workshop van Marije verkennen de bezoekers hun verlangens en met name die met een kinky randje. Zou je je wel eens volledig aan de macht van een ander over willen geven? Of heb je een ontluikende behoefte om iemand aan je voeten te zien en daar alles mee te kunnen doen wat je wil? Dan ben je hier aan het goede adres. Aan de hand van korte oefeningen en de kennis die Marije deelt over het onderwerp gaan de workshopgangers geïnspireerd en hopelijk ook gepassioneerd weer naar huis.

 

Praktische info
Waar: Theater Bellevue, Leidsekade 90
Wanneer: vrijdag 12 mei en zaterdag 30 mei
Hoe laat: 20.30 uur
Hoeveel: 17,50 euro /15 euro / 11 euro

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte