Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Yoni Massage door Kathy (Natural Hands)

april 22, 2017 @ 10:00 am - 2:00 pm

In deze workshop leer je stap voor stap het ontdekken en masseren van de yoni (vagina). We beginnen met een ontspannende massage en duiken dan steeds dieper de materie en natuurlijk ook de yoni in.

Waarom deze workshop volgen?
– Jezelf en je partner beter leren kennen
– Onder begeleiding meer leren over de vagina
– Dichter bij elkaar komen
– Handvaten om thuis een stapje verder te gaan
– Een negatieve ervaring aangaan op een veilige liefdevolle manier

 

Wat kun je verwachten?
Uitgebreide en diepgaande kennis over de vagina. Voorbeelden aan de hand van een demo en modellen van in- en uitwendige delen van de vagina. Humor, kwetsbaarheid en diepgang. Een praktische insteek, stap voor stap uitleg. Je bent tot niets verplicht en kan elk moment een time-out nemen of stoppen. Er wordt naakt gemasseerd, maar je bent helemaal welkom om zoveel kleding aan/uit te doen als voor jou prettig is.

 

Wie is welkom?
Iedereen. De ontvangende partij heeft een yoni, maar hoeft zich niet te identificeren als vrouw. Hetzelfde geldt voor de partner(s). Je mag komen als stel, triad/quad, vrienden, kennissen, D/s, metamours, of welke relatievorm dan ook, mits consent is gegeven natuurlijk. Het taalgebruik in deze workshop is zoveel mogelijk genderneutraal en inclusief (feedback altijd welkom), en er wordt van alle deelnemers verwacht hier begrip voor te tonen. Heb je twijfels of ben je dit niet gewend, geen zorgen. We besteden hier gepaste aandacht aan. Er is mogelijkheid om onder een pseudoniem te komen.

 
Over Kathy
Kathy, 29 jaar, gedreven vagina-affectionada. Ik werk als zelfstandig therapeute en geef privesessies, workshops en voorlichting over seksualiteit. Zowel professioneel als in mijn privé-leven ben ik altijd op zoek naar nieuwe en opwindende dingen, en zwaai bij alles wat ik doe met de drie C’s: Consent, Communciatie en Cunt-love. Onlangs moeder geworden van een klein mensbakseltje en nu ook veel bezig met het vraagstuk: “Hoe kan ik een goede invloed uitoefenen op de seksuele bewustwording in mijn omgeving/hoe help ik mee aan een wereld vol CCC”.

Na een aantal jaren rondsnuffelen in de wondere wereld van de yoga, tantra, psychologie, massage, seksuologie, queer-scene, bdsm-scene (en eigenlijk gewoon het leven), heb ik overal opgepikt wat mij belangrijk en bruikbaar leek om er een eigen mix van te maken. Dit heeft geresulteerd mijn eigen praktische, respectvolle en liefdevolle manier van masseren, inzetbaar voor allerlei fijne dingen. Vaak gebruik ik het als trauma therapie, maar ook als verwennerij, een manier om (zelf)kennis te vergaren of op een diepe manier te verbinden met elkaar of een partner. Bij de workshops ligt de nadruk op aandacht en respect voor degene die de massage ontvangt, en stap voor stap de prachtige persoon voor je te ontdekken. Ik probeer dit te doen met zoveel mogelijk humor en nuchterheid, en streef er altijd naar de meest veilige omgeving te creëren waarin je kunt ontspannen en hopelijk jezelf kan laten zien, ongeacht gender, seksuele oriëntatie en voorgeschiedenis.

 
Anderen over de workshop
“De sfeer was super relaxed en respectvol, ze stelde zich tegelijkertijd kwetsbaar en leidend op, ik was helemaal op mijn gemak. Ook de andere deelnemers zorgden dat de vibe heel veilig en open was.”

“Ik ben super benieuwd wat er nog meer kan gebeuren met zo’n massage, het was echt.. nou ja, moeilijk om er woorden aan te geven. Openend, ontwakend, losmakend. Zoiets.”

“So me being exposed like this, triggered a wide range of emotions that I felt, accepted and released just as fast as they emerged.”

“As the four hands moved around my body, I instantly became more aware of my body as it was being touched in such a gentle way. Something I rarely experienced in my life, maybe once or twice at most.”

 

Praktische informatie
Wanneer: zaterdag 22 april, 2017
Waar: Onder Velours, Utrecht
Hoe laat: 10.00u – 14.00u (deur open om 9.30u)
Hoe veel: budget: 40 euro , regulier: 50 euro, supportive: 55 euro
Koop je tickets hier.

Budgettickets zijn voor mensen met een kleiner budget, hiervan zijn er een beperkt aantal beschikbaar. We vertrouwen er op dat mensen hier in redelijkheid gebruik van maken.

Supportive tickets zijn voor mensen die iets meer te besteden hebben. Hiermee maak je het mogelijk dat we budgettickets mogelijk kunnen maken.

Blijft geld ondanks de budgettickets een probleem, neem dan even contact op voor de mogelijkheden: marije@marijejanssen.nl.

Gegevens

Datum:
april 22, 2017
Tijd:
10:00 am - 2:00 pm
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Onder Velours
Oudegracht 268 aandewerf
Utrecht, Netherlands

Comments are closed here.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte