Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ongehoord – gesprekken over seks: wat zeg jij in bed?

november 21, 2017 @ 7:30 pm - 10:00 pm

Wanneer was de laatste keer dat je een open, eerlijk gesprek hebt gehad over seksualiteit? Over jouw eigen seksualiteit en die van anderen. Praten over seks is vaak moeilijk en voor veel mensen een taboe. Terwijl een echt gesprek over seks zoveel bij kan dragen aan hoe we met onze seksualiteit omgaan, het biedt inzicht, (h)erkenning en een plek om te delen wat er in jou omgaat, wat je geweldig vindt en waar je tegenaanloopt. Of misschien vind je praten over seksualiteit juist ontzettend leuk, maar worden je vrienden er moe van als je weer over intieme zaken begint. Ook dan zien we je graag!

Elke maand is er een nieuwe Ongehoord avond, met een eigen thema. Iedereen is welkom om aan te schuiven, wie je ook bent en hoe je je ook identificeert. Het eerste deel van de avond praten we met elkaar over thema van die avond, tijdens het tweede deel kunnen deelnemers zelf dingen inbrengen, vragen die ze hebben, ervaringen die ze willen delen, alles is welkom. De groep bestaat uit maximaal 12 personen.

21 november – wat zeg jij in bed?
Communiceren tijdens de seks. Het is belangrijk, zo niet essentieel voor goede seks, maar hoe doe je dat dan? Gaat het vanzelf of val je stil? Ben je meer van de woorden of van de non-verbale communicatie? Veel mensen vinden het moeilijk om te zeggen wat ze wel en niet willen. Deel je ervaringen, je tips en je vragen met de anderen.

Heb je vragen, neem dan contact op: marije (@) marijejanssen.nl

Praktische info
19.00 – 19.30 binnenloop
19.30 start – 22.00 einde
Locatie is in Utrecht (goed bereikbaar per auto en OV), adres krijg je na aanmelding.
Aanmelden via marije (@) marijejanssen.nl

Kosten

4 euro (budget)
7 euro (regulier)
10 euro (supportive)

Gegevens

Datum:
november 21, 2017
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:

Comments are closed here.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte