Ongehoord – Aflevering 25 – Dicht op de Huid: Bente


" "

Een gesprek met Bente over tantra en het loslaten van kaders.


Dit is Ongehoord! Dé podcast over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Twee keer per maand kan je een nieuwe aflevering beluisteren. De ene keer een interview met een expert en de andere keer deelt iemand diens persoonlijke seksuele levensverhaal, onder de noemer Dicht op de Huid.


Bente

Wat gebeurt er met je als je je voorbij gaat aan de kaders die je leven beperken? Wat kan tantra met je doen en is het echt zo seksueel als we denken? Het seksuele levensverhaal van Bente staat in het teken van het wegvallen van kaders en het laten stromen van haar seksuele energie. We praten over hoe ze opgroeide in een open en vrij gezin, waar seksualiteit een vanzelfsprekend gespreksonderwerp was. Hoe ze in haar seksuele leven op zoek was naar de ‘goede verhalen’, die ze kon delen met haar vriendinnen. Verder vertelt ze wat de eerste keer zoenen met een vrouw met haar deed en wat er daarna gebeurde. Ook bespreken we uitgebreid wat tantra voor Bente betekent en hoe dat haar seksualiteit zoveel intenser maakte. 

Jouw reactie

We zijn altijd benieuwd naar jouw reactie! Laat ons weten wat je vond van deze aflevering van Ongehoord. Facebook, mail, message, bel, postduif of geef ons lief een recensie en rating in iTunes! Je kan ons ook steunen via Patreon, jouw bijdrage helpt in het verder verbeteren van Ongehoord! Wil je zelf graag je seksuele levensverhaal delen in Dicht op de Huid? Stuur dan een mail naar Marije via marije (a) marijejanssen.nl. Dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek per telefoon.

Become a Patron!

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte