Agenda april/mei 2017


De komende maanden staat er weer een hoop op het programma! Wat kan je allemaal verwachten?

 

Workshop Yoni Massage door Kathy Luyten
Op 22 april is het tijd voor de vulva. Zo organiseer ik een hele toffe yoni massage workshop, gegeven door de zeer bekwame en fijne Kathy Luyten (Natural Hands). Mijn ervaringen met Kathy zijn louter positief, ze is open, compleet zichzelf, grappig en betrokken. Haar workshops zijn een genot om bij te zijn.
Hier kan je meer info vinden over de workshop yoni massage.

 

Sultry Soiree – Pussy Show ’n Tell
Diezelfde dag is er ook weer een Sultry Soiree, na een zeer succesvolle Vuige Verhalen avond in maart gaan we nu een stapje verder. Het is tijd voor een Pussy Show ’n Tell. In mijn blog ‘Vulvavoyeurs‘ pleit ik voor meer aandacht voor de vulva. Dat brengen we deze middag in de praktijk. In een intieme en veilige setting krijg je de kans je eigen vulva en die van anderen uitgebreid te bekijken. Ik beloof je, hierna bekijk je jezelf met heel andere en veel positievere ogen. Let op: alleen voor mensen met vulva’s!
Wil je meer weten? Kijk dan hier!

 

More Overpowering – More Rough Body Play Workshop
Heb je zin in actie, hou je van kink en van intensieve interacties? Kom dan naar de More Rough Body Play workshop op 6 & 7 mei, gegeven door Frank en Sheila. In oktober hadden we een uitverkochte editie en mensen waren zo enthousiast dat ik Sheila en Frank voor nog een weekend heb uitgenodigd. Tijdens deze twee dagen leer je alles over ‘heavy impact play’, worstelen en macht puur door het gebruik van je woorden. Wees voorbereid op veel fysieke activiteiten en workshophosts die weten waar ze het over hebben. Frank en Sheila hebben decennialange ervaring met BDSM en martial arts.
Check alle info over het event.

 

Onbeperkt Genieten Symposium
Op 18 mei is het weer tijd voor een nieuw symposium waar je alles leert over ongebruikelijke uitingen van seksualiteit en intimiteit: Onbeperkt Genieten. Met ditmaal onderwerpen als: seksualiteit en beperking, non-monogamie en seks & drugs. Van chemsex tot swingen, van sekszorg tot MDMA relatietherapie, alles komt voorbij. Dit symposium is er voor iedereen die zich professioneel bezig houdt met seksualiteit en is voor 6 punten geaccrediteerd bij de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie.
Alle informatie over het symposium kan je terugvinden op de website.

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte