Ongestoord Genieten symposium – vrijdag 22 november


Ongestoord Genieten is een symposium in het teken van ongebruikelijke vormen van seksualiteit. Deze worden nogal eens als een stoornis gezien, maar is dit wetenschappelijk houdbaar? Taboes en vooroordelen worden geslecht aan de hand van een inhoudelijk programma met films, discussies en vraaggesprekken. Ongestoord Genieten is inhoudelijk en laagdrempelig, theoretisch en praktijkgericht.

Gedurende de dag worden drie actuele thema’s behandeld:

– Aseksualiteit
– BDSM
– Pedofilie

Elk thematisch dagdeel begint met een relevante documentaire. Na afloop van de film gaan een of meer gasten met specifieke kennis of ervaring dieper in op de materie, gevolgd door vragen en discussie met de zaal. Voor iedere nagesprek komen zowel deskundigen als mensen uit de praktijk aan bod. Zij lichten met hun specialistische kennis en ervaring de onderwerpen toe. Insteek van deze dag is om de thematiek niet alleen theoretisch en inhoudelijk te benaderen, maar tevens te voorzien van persoonlijke ervaringen. Niet enkel ‘over’ maar ook ‘met’ praten.

Klik hier voor het gehele dagprogramma.

Praktische informatie
Waar: het HUIS, Boorstraat 107 te Utrecht
Wanneer: vrijdag 22 november
Hoe laat: 9.30 uur – 17.30 uur
Hoe veel: 80 euro regulier, 40 euro studenten (inclusief lunch en borrel)
Aanmelden kan via dit formulier

You may also like

LEAVE A COMMENT

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte