Ongehoord – Aflevering 10 – Dicht op de Huid: Evy


Wat was het een plezier en eer om met Evy te mogen praten over haar seksuele levensverhaal. Het klinkt misschien corny, maar ik voel me echt enorm dankbaar dat mensen het vertrouwen voelen om dit te delen. Wat ik tot nu toe terug krijg over de Dicht op de Huid serie is dat luisteraars geraakt worden en herkenning vinden in deze persoonlijke ervaringen. Awesome! Dat is precies wat we hopen met deze serie te bereiken.

Er komen veel onderwerpen voorbij in het gesprek wat Evy en ik met elkaar hadden. Zo vertelt ze over haar aseksuele beleving en hoe dit samengaat met haar voorliefde voor BDSM. Ze vind het belangrijk om het vooroordeel te ontkrachten dat BDSM altijd seksueel zou zijn. Verder beschrijft ze wat bondage voor haar doet en over de impact van haar 24/7 relatie met een van haar partners. We hebben het over gender-identiteit en de impact van de Genderless Sex workshop die ik enkele jaren geleden organiseerde met H Howitt.

Je kan ons steunen via Patreon. Met jouw bijdrage kunnen we nog meer toffe dingen doen voor Ongehoord! We kunnen nieuwe apparatuur kopen om ook opnames te maken buiten onze DIY studio, we kunnen onze gasten ondersteunen in kosten die ze maken en we kunnen eindelijk onze merch-plannen uitwerken!

Laat ons weten wat je vond van deze aflevering van Ongehoord! Facebook, mail, message, bel, postduif of geef ons lief een recensie en rating in iTunes! We hebben inmiddels al bijna vijftig ratings van jullie gekregen en daar zijn we keiblij mee. Dank jullie voor jullie steun.

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte