Ongehoord – Aflevering 28 – in gesprek met Richard Keldoulis / Jennifer Hopelezz


"logo ongehoord"

Een gesprek met Richard Keldoulis over zijn fetishclub Club Church, seksuele vrijheid, activisme en wat zijn drag persona Jennifer Hopelezz hem leerde.

Dit is Ongehoord. Dé podcast over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Twee keer per maand kan je een nieuwe aflevering beluisteren. De ene keer een interview met een expert en de andere keer deelt iemand diens persoonlijke seksuele levensverhaal, onder de noemer Dicht op de Huid.

Voor aflevering 18 sprak ik uitgebreid met Richard Keldoulis. Richard is mede-eigenaar van de bekende Amsterdamse fetishclub Club Church en van de enig overgebleven homosauna in Amsterdam: Sauna Nieuwezijds. Daarnaast is hij bekend als Jennifer Hopelezz, van House of Hopelezz. Jennifer is een van de bekendste drag queens, maar ook activist op het gebied van HIV en PrEP (wil je meer weten over PrEP, luister dan ook naar de aflevering van Ongehoord met Sebastiaan Verboeket van PrEPnu), sekspositiviteit en als het gaat over de veiligheid van de LHBTQ gemeenschap in het uitgaansleven.

In het gesprek praten we over zijn liefde voor Club Church en waarom dit soort seksueel vrije plekken zo belangrijk zijn. Wat maakt een plek seksueel vrij en hoe zorg je dat mensen zich er goed en veilig voelen? Ook hebben we het over de rol van Jennifer Hopelezz, als activiste en voor Richard persoonlijk. Hij vertelt wat Jennifer hem geleerd heeft over zichzelf en over genderfluiditeit. We beantwoorden vragen van de luisteraars. Richard vertelt hoe hij pas recent hoorde van het woord ‘consent’ en hoe dat zijn blik op de seks in de club heeft verandert. We hebben het over consent in de darkroom. En dit is nog maar het topje van de ijsberg van alles wat er voorbij is gekomen.

Support

Laat ons weten wat je vond van deze aflevering van Ongehoord! Facebook, mail, message, bel, postduif of geef ons lief een recensie en rating in iTunes! Je kan ons ook steunen via Patreon, jouw bijdrage helpt in het verder verbeteren van Ongehoord! Als je ons steunt via Patreon heb je toegang tot uniek bonusmateriaal. Al onze Ongehoord! gast delen tips over boeken die ze gelezen hebben, interessante oefeningen om te doen of iets anders waar ze enthousiast over zijn.

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte