DIEP festival – een duik in de wereld van gender en seksualiteit


DIEP Festival – een duik in de wereld van gender en seksualiteit
8 -30 juni 2013, Utrecht
http://www.dieputrecht.nl/

Grensverleggende workshops, inspirerende debatten, zinnenprikkelende filmavonden en vuige feesten met uitdagende performances. In het Utrechtse centrum kun je in juni terecht voor een flinke dosis diepgaande activiteiten, met de focus op gender en seksualiteit. Met experts, performers en kunstenaars uit binnen- en buitenland. Zoals sex-educator Wendy Delorme, filmmaakster Gala Vanting, performance kunstenaar en auteur Diane Torr, Bibliotheque Erotique en Queer Amsterdam

Voor iedereen met een eigenzinnige interesse in seksualiteit belooft dit een prikkelende maand te worden. Van transvrouw tot nieuwsgierige student, van newbie tot doorgewinterde feminist slut. Meisjes die jongens lijken, vrouwelijke mannen, mannelijke mannen, vrouwen die op vrouwen vallen en alles wat daartussen, daarbuiten of daarbij past.

Zaterdag 8 juni

Zondag 9 juni – zondag 30 juni

Donderdag 13 juni

Vrijdag 14 juni

Zaterdag 15 juni

You may also like

LEAVE A COMMENT

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte