Ongehoord – Aflevering 17 – Dicht op de Huid: Linda


Dit is Ongehoord! Dé podcast over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Twee keer per maand kan je een nieuwe aflevering beluisteren. De ene keer een interview met een expert en de andere keer deelt iemand diens persoonlijke seksuele levensverhaal, onder de noemer Dicht op de Huid.

Trio’s zijn tof

Het woord is aan Linda de Munck. Het is voor haar niet de eerste keer dat ze over haar seksuele leven vertelt, ze heeft een eigen youtube kanaal en een populair instagram account waar ze veel deelt over haar seksuele leven. Met haar werk wil ze het taboe omtrent seksualiteit verkleinen. Daar kunnen wij van Ongehoord ons perfect in vinden! In dit gesprek vertelt ze over de veranderingen die heeft doorgemaakt op seksueel vlak, van iemand die een sterk negatief zelfbeeld had tot iemand die zich vrij en gelukkig voelt in haar lijf. Een belangrijk onderdeel hierin is voor Linda haar orgasme, iets wat ze eerder ondergeschikt maakte aan haar mannelijke bedpartner maar inmiddels opeist als ze met iemand vrijt. We praten over masturberen en schaamte, over drank en seks en haar voorliefde voor trio’s.

 

Linda de Munck online

Je kan Linda overal op het internet terugvinden. Op haar instagramaccount deelt ze uiteenlopende dingen, van haar vakantie tot oproepen tot het laten staan van je okselhaar en haar favoriete boeken over seks. Op haar youtube kanaal post ze regelmatig nieuwe video’s waarin ze alleen of met een gast vragen beantwoord van kijkers of bijvoorbeeld deelt waarom het belangrijk is om je eigen vulva te kennen.

 

Jouw reactie

We zijn altijd benieuwd naar jouw reactie! Laat ons weten wat je vond van deze aflevering van Ongehoord. Facebook, mail, message, bel, postduif of geef ons lief een recensie en rating in iTunes! Je kan ons ook steunen via Patreon, jouw bijdrage helpt in het verder verbeteren van Ongehoord! Wil je zelf graag je seksuele levensverhaal delen in Dicht op de Huid? Stuur dan een mail naar Marije via marije (a) marijejanssen.nl. Dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek per telefoon.

 

Become a Patron!

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte