Symposia


Ook professionals kunnen altijd nog meer leren over de verschillende verschijningvormen van seksualiteit. Daarom co-organiseer ik symposia waar ruimte wordt gemaakt voor onconventionele uitingen, waar vooroordelen en misverstanden worden ontkracht. De symposia trekken seksuologen, zorgverleners van GGD/GGZ en andere professionals. Door middel van documentaires en gesprekken met experts en ervaringsdeskundigen verlagen we de drempels om het over seksuele uitingen te hebben die niet altijd voor de hand liggen. Zo zijn in het verleden onderwerpen aan bod gekomen als:

  • pedofilie
  • aseksualiteit
  • transgender
  • BDSM
  • sekswerk

Ook in 2017 vond er weer een symposium plaats: Onbeperkt Genieten. Het symposium Onbeperkt Genieten gaat over die uitingen waarvan velen denken dat ze grenzeloos zijn, onbeperkt. Aan de andere kant worden (groepen) mensen uitgelicht waarbij seksualiteit juist ingeperkt lijkt te worden door belemmeringen en onmogelijkheden. Maar is dit ook zo? Dit en meer werd onderzocht en besproken op 18 mei in Utrecht. Thema’s die voorbij kwamen zijn: non-monogamie, seksualiteit en beperking en seks & drugs. Meer informatie is te vinden op de website van Onbeperkt Genieten.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte