Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sultry Soiree – Vuige Verhalen

maart 11, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm

Soms vergeten we hoeveel genot een zoetgevooisde stem en onze oren ons kunnen geven. Met de juiste stem, toon en woorden gaat er een prikkelende wereld voor je open. Daarom trappen we de eerste editie van de sultry soirees af met een voorleesavond van vuige verhalen.

Durf je niet te lezen en wil je vooral luisteren, dat kan natuurlijk ook. Voor deze avond heb ik twee mensen gevraagd om sowieso hun gruizigste erotica met ons te delen. Linda Duits is publicist, feminist en niet vies zich uitspreken over seks. Vanavond laat ze horen wat ze in huis heeft. Onze tweede lezer is Anaïs van Ertvelde, een van de hosts van de Vlaamse podcast Vuile Lakens, over seks, lichaam en alles waar je in keurig gezelschap niet over durft te praten.

Maar, we willen meer! Iedereen is welkom om te lezen. Wat is jouw meest erotische anekdote? Welke woorden winden jou nou echt op? Neem je boek, e-reader, laptop, plakkende Playboy mee om jouw favoriete dirty story te delen. Van Anais Nin tot gay slash fiction. Hoe meer gruizigheid, hoe meer genot.
Of kom gewoon langs, vlij je ergens in de hoek om te luisteren en je zachtjes tegen je medemens aan te schurken

Om de gemoederen nog wat verder te verhitten serveren we straffe rauwe cacao uit Guatamala dat bekend staat om de euforische gevoelens die het op kan wekken. Heb je meer behoefte aan een biertje, wijntje of een goed glas fris, dat is er natuurlijk ook.

De avond vind plaats in de knusse Onder Velours werfkelder. We hebben beperkt plek, dus stuur een berichtje om jouw kussen te reserveren.

De Sultry Soirees zijn regelmatige terugkerende avonden waar van alles kan gebeuren. De ene keer luisteren we naar gruizige erotica, de andere keer is er een workshop of een pussy show ’n tell. Wat het ook is, de avonden zijn open, nieuwsgierig en positief. Afhankelijk van wat er op de planning staat zal het soms hands-on zijn en met de kleren uit. Natuurlijk hoef je niets te doen wat je niet wilt! Er gewoon bij zijn is in de meeste gevallen ook prima.
Open, nieuwsgierig en positief zijn gaat niet alleen over seks, maar ook over gender-identiteit. Of je je nu identificeert als queer, hetero, transgender, homoman, genderfluide of anders, wees aardig naar elkaar en maak geen vooronderstellingen over de identiteit van de ander.


Praktische details
Waar: Onder Velours
Wanneer: Zaterdag 11 maart
Hoe laat: 20u – 23u
Hoe veel: geef wat je het waard vindt
Reserveren: reserveren@get-a-room.nl

Gegevens

Datum:
maart 11, 2017
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Comments are closed here.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte