Privé workshops


Aangenamer Aanraken
Raak je wel eens in de knoop als je bedpartner je vraagt waar jij zin in hebt? Vind je het moeilijk om aan te geven wat je echt lekker lijkt? Is het makkelijker om mee te gaan met de verlangens van de ander dan die van jezelf? Is het onduidelijk voor wie het eigenlijk is wat jullie aan het doen zijn? In deze workshop krijgen jullie de tools aangereikt om zelf en samen aan de slag te gaan. Gebaseerd op de Wheel of Consent breng ik jullie meer in contact met jullie gevoel en verlangen. Jullie krijgen meer ervaring met het volgen van je plezier en genot in plaats van deze te forceren. Hierdoor ontstaat er meer duidelijkheid, intimiteit en verbinding.

In deze workshop gaan jullie onder mijn begeleiding samen aan de slag met de verschillende oefeningen, ik ondersteun jullie in de dingen die specifiek bj jullie spelen. De workshop is gebaseerd op de Aangenamer Aanraken workshop die ik regelmatig aan groepen geef en is afgestemd op jullie persoonlijke vragen en wensen. Voor meer informatie over Aangenamer Aanraken kijk hier.

Een privé workshop duurt 2,5 a 3 uur en is flexibel in te plannen op een moment dat jullie het beste uitkomt.
De kosten hiervoor zijn: 200 euro (excl. btw) plus eventuele reiskosten. De workshop kan op locatie thuis gegeven worden, bij mij of in Onder Velours (mijn vaste workshopruimte in Utrecht), in het laatste geval komen er nog kosten voor de huur van de locatie bij.

 

Let op: de privé workshops zijn geen coachingsessies! We gaan aan de slag met praktische oefeningen aangepast op de specifieke persoonlijke situatie.

 

Wil je meer weten of een workshop boeken? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte