Ongehoord – Aflevering 23 – Dicht op de Huid: Noa


" "

Dit is Ongehoord! Dé podcast over seksualiteit in al haar verschijningsvormen. Twee keer per maand kan je een nieuwe aflevering beluisteren. De ene keer een interview met een expert en de andere keer deelt iemand diens persoonlijke seksuele levensverhaal, onder de noemer Dicht op de Huid. Deze keer is de Dicht op de Huid met Noa.

In de eerste aflevering van de Dicht op de Huid serie van Ongehoord sprak ik met mijn moeder. Deze keer is het de beurt aan een ander familielid, mijn neef Noa. Hij gunt ons in dit gesprek een blik in zijn wereld als 16-jarige. We hebben het over het ontdekken van seks, de verwachtingen die hij had over hoe seks zou zijn en hoe het in de realiteit was. Verder hebben we het over sexting en hoe er tegen seksueel actieve jongens en seksueel actieve meisjes wordt aangekeken. Noa heeft een aantal jaar in Engeland gewoond en we bespreken de verschillen tussen de Engelse en de Nederlandse jongeren.
Misschien denk je na het luisteren van deze aflevering weer eens terug aan je eigen puberteit, wellicht met weemoed of juist met opluchting dat die periode achter de rug is. Deze Dicht op de Huid met Noa laat zien hoe uiteenlopend onze ervaringen kunnen zijn.

Jouw reactie

We zijn altijd benieuwd naar jouw reactie! Laat ons weten wat je vond van deze aflevering van Ongehoord. Facebook, mail, message, bel, postduif of geef ons lief een recensie en rating in iTunes! Je kan ons ook steunen via Patreon, jouw bijdrage helpt in het verder verbeteren van Ongehoord! Wil je zelf graag je seksuele levensverhaal delen in Dicht op de Huid? Stuur dan een mail naar Marije via marije (a) marijejanssen.nl. Dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek per telefoon.

Become a Patron!

You may also like

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte