Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Twee workshops bij Quintasensual Festival

augustus 4, 2018 @ 8:00 am - augustus 9, 2018 @ 5:00 pm

Elk jaar vind in Engeland het Quintasensual festival plaats. Een festival voor zoals ze het zelf beschrijven: queer spirituality, sexuality and tantra. Ik heb er veel goede verhalen over gehoord en ben dan ook heel erg blij dat ik twee workshops mag komen geven!

Consent is Sexy
De eerste workshop is ‘Consent is Sexy’. Een workshop over consent: hoe je ook in overdadige festival blijft voelen wat je wil en over nee zeggen en nee ontvangen. Een gruizig seks-positief festival is geweldig, maar zorgt zo weer voor eigen uitdagingen. Al die mensen om je heen die van alles doen, ieder met een eigen achtergrond en insteek als het gaat over seks, communicatie en consent. Deze workshop zorgt ervoor dat je meer in contact komt met jezelf en met elkaar. Uiteraard werk ik met de Wheel of Consent van Betty Martin. Daarnaast maak ik ook gebruik van het werk van Meg-John Barker en anderen.

Intimate Parts Show ’n Tell
De tweede workshop is de ‘Intimate Parts Show ’n Tell’. Een plek waar mensen hun intimate parts bespreken en laten zien.
Waar ben je trots op als het gaat om je intimate parts? Wat is je relatie met je lichaam? Wat wil je laten zien en wat zou je graag willen zien? Tijdens deze show ’n tell maken we de tijd en ruimte om te praten over de betekenis van onze intimate parts, waar we blij mee zijn, waar we moeite mee hebben en hoe ze een rol spelen in onze beleving van seks. Naast het praten over hoe we onszelf zien is er voor iedereen de mogelijkheid om jezelf van dichtbij te bekijken met behulp van de handspiegels die ik mee zal nemen. Om daarna, als je dat wil, jezelf aan anderen te laten zien en een tour te geven langs jouw intimate parts.
Intimiteit, aandacht, respect voor en betrokkenheid met elkaar zijn essentieel. Het is niet zo maar iets om je kleren uit te trekken en die lagen af te pellen. Maar dat maakt het juist ook zo tof.

Praktische informatie
Wat: Quintasensual Festival
Wanneer: 4 – 9 augustus
Waar: EarthSpirit Centre, Dundon, Somerton Somerset, Engeland
Hoe veel: £375 -£500 (all-in)

Gegevens

Begin:
augustus 4, 2018 @ 8:00 am
Einde:
augustus 9, 2018 @ 5:00 pm
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,
Site:
https://www.quintasensual.org/

Comments are closed here.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte