Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ongehoord! Podcast live opname tijdens het Oorzaken Festival

maart 31, 2019 @ 4:00 pm - 5:30 pm

Yes! Ongehoord! gaat live. Op 31 maart gaan we tijdens het Oorzaken Festival in Amsterdam een live opname doen van de Ongehoord! podcast. En dat niet alleen, dat doen we met publiek erbij. Ik hoop met jou.

In een telefooncel een intiem verhaal in je oor gefluisterd krijgen, een kijkje nemen in de keuken van je Amerikaanse, Nederlandse of Vlaamse podcastheld, zelf een podcastverhaal leren vertellen of zien hoe audioverhalen kunnen samensmelten met theater, muziek en beeldende kunst. Het kan allemaal tijdens Oorzaken, een driedaags festival dat een ode brengt aan de mooiste podcastverhalen van over de hele wereld.
Het Oorzaken Festival staat deze keer in het teken van ‘dicht op de huid’, passender kan dus niet.

Mijn gasten zijn psycholoog en seksuoloog Marijke Vonk en mr. Leather 2019 Axe Leito. Marijke Vonk schreef onder andere het boek BDSM in de Praktijk. Als psycholoog specialiseerde ze zich in bijzondere seksuele voorkeuren. Axe Leito is dit jaar mr. Leather. Hij is de eerste persoon van kleur die deze positie vervuld. Hij zet zich in voor meer diversiteit in de leather scene en het bouwen van bruggen.

Wil je weten hoe het is om ongehoorde gesprekken over seksualiteit te voeren, kom dan op zondag 31 maart om 16.00u naar de Brakke Grond voor een kijkje aan de keukentafel. We zitten in de Steegzaal. Aan het einde van de opname is er ruimte voor het publiek om vragen te stellen.

Last but not least: de toegang is gratis!
Meer informatie is te vinden op de website van De Brakke Grond.

Locatie

De Brakke Grond
Nes 63 (bij Frascati)
Amsterdam, 1012 KD Nederland
Telefoon
+31 (0)20-626 68 66
Bekijk de site van Locatie

Comments are closed here.

MARIJE JANSSEN

Seksualiteit en intimiteit zijn voor velen van ons fundamentele onderdelen van ons leven. Ik ben gepassioneerd om mensen tools te bieden waarmee ze hun eigen seksualiteit en intimiteit vol overgave kunnen beleven.

In mijn werk ben ik LGBTQ+ en kink bewust.

Blijf op de hoogte